• Cavall de Cartró Serveis Educatius
  • 900 060 133 | Email | Enviar CV
Cavall de Cartró - Serveis Educatius
  • Qui Som
    • Visió, missió i valors
    • Compromís social
    • Igualtat
    • Qualitat i medi ambient
    • Prevenció de la Covid-19 a les escoles bressol
  • Escoles bressol
    • Mapa de centres
    • Com treballem
    • Protagonistes
      • L’infant
      • Família-Escola
      • L’Equip educatiu
    • La nostra cuina
    • Projectes
  • Cuina i lleure
    • Mapa de centres
    • Menjador escolar en anglès
    • Lleure
    • La nostra cuina
      • Educació en valors
      • Seguretat alimentària
      • Nutrició i Dietètica
  • Altres Serveis
    • Suport durant l’alimentació i el descans
    • Suport a les NEE
    • Espais globals
    • Transport escolar
  • Enviar CV
  • Contacte
  • Espai Obert
  • Cat
    • Esp
Espai de migdia a les escoles
June 6, 2019

Com volem que sigui l’espai de migdia?

  • cgarcia
  • 2371 Views
  • 0 Likes
  • No Comments
  • Escoles de primària, Projectes, Qualitat

Volem un espai de migdia de qualitat, que inclogui aspectes com són el menjador escolar, les activitats de lleure i el projecte educatiu.

El passat dimarts dia 28 de maig, l’equip de Cuina i Lleure de Cavall de Cartró vam assistir a la sessió presencial del procés participatiu dels menjadors escolars, a l’Institut Thos i Codina de Mataró.

En aquest procés participatiu, impulsat des del Departament d’Educació, hi intervenen tots els agents implicats en l’espai de migdia a les escoles, per tal de consensuar com volem que sigui l’espai de migdia i construir-ne el projecte educatiu. En el procés es consideren tant els aspectes educatius, com els alimentaris i els propis del servei.

Aquest és un debat de país, que té lloc entre els mesos de maig i juliol, amb la participació del sector a través de les diverses sessions territorials.

Construir consensuadament com volem que sigui l’espai de migdia a les escoles, un objectiu molt desitjable que ara és canalitzat mitjançant un procés participatiu impulsat des de la Generalitat de Catalunya.

TRES EIXOS PER DEFINIR L’ESPAI DE MIGDIA

Tres són els eixos proposats com a punt de partida:

  • Eix 1: L’espai de migdia en el projecte educatiu de centre.
  • Eix 2: L’alimentació a l’espai de migdia.
  • Eix 3: Sobre la qualitat del servei a l’espai de migdia.

Durant la sessió a Mataró es va arribar a alguns consensos, algunes dissensions, i sobretot va haver-hi moltes qüestions que ens permeten reflexionar i replantejar-nos l’espai de menjador.

L’objectiu és seguir treballant en aquestes sessions per tal de construir un model d’èxit i de qualitat de l’espai de migdia dels menjadors escolars.

Cavall de Cartróescolesescoles de primàriaespai de migdialleure educatiumenjador escolarprojecte educatiuprojecte psicopedagògicreflexiótemps de migdia
Previous Post Jornada Competències per a la vida en el lleure educatiu
Next Post Cuidem el medi ambient des de les escoles bressol

Josep Ferrater i Mora, 2-4
08019 Barcelona (Spain)

900 060 133

Cavall de Cartró

Cavall de Cartró som una empresa de serveis educatius, de més de 15 anys d’experiència en el sector, creada amb la finalitat d’acompanyar als infants, els adolescents i les seves famílies en el seu desenvolupament educatiu, emocional i social.

Sóm experts en la gestió de llars d’infants municipals, cuines escolars i lleure educatiu.

El nostre bloc

  • El moment dels àpats a l’escola bressol una oportunitat educativa i afectiva a la petita infància
    El moment dels àpats a l’escola bress

Serveis Educatius Cavall de Cartró : sector educatiu, cuina i lleure.
Gestió d'escoles bressol municipals, cuina escolar i lleure educatiu.
Avís legal | Política de privacitat | Política de Cookies
Integritat i Conducta | PRL | Declaració d'Igualtat i Resp. Social

© Tots els drets reservats.
Dissenyat per LMC i Patitus