Qualitat i Medi Ambient

Distintius / Etiquetes

Tenim subscrits convenis i acords amb entitats per promoure valors socials des de Cavall de Cartró. Destaquem l’Etiqueta Responsable i el segell Business with Social Value.

ISO 9001

Totes les escoles bressol gestionades per Cavall de Cartró disposen de la certificació de qualitat ISO 9001:2015.

Escoles Verdes

Formar part del projecte Escoles Verdes ha comportat a les nostres escoles preguntar-nos què entenem per educar en la sostenibilitat i quin és el nostre punt de partida. Millorar la sostenibilitat del centre, millorar els nostres coneixements en aspectes relacionats amb el medi ambient i en el desenvolupament sostenible.

Treballem en diferents aspectes mediambientals per tal d’afavorir una actitud responsable i respectuosa amb el medi natural i el nostre entorn. Contribuïm a una voluntat de transformació, de manera de fer i de la nostra relació amb l’entorn, en base a principis i valors sostenibles en tots els àmbits de la vida escolar. Entesa com una eina pedagògica per transformar la societat, a partir de la presa de consciència del mitjà en el que vivim i de l’aprenentatge de conceptes, valors i actituds en relació al respecte al medi ambient. Per això portem a terme accions com el compostatge, recollida d’oli o reciclatge en la que participen tant els infants i les famílies com les professionals del centre.